Makadámový Olej- 50ml

BOa-11

Novinka

5,14 € s DPH

Detaily

V kozmetike sa makadámový olej všeobecne používa v hustejších krémochkvôli ťažším a luxusnejším vôňam. Makadám pôsobí pri blokovaní škodlivých lúčov slnka, takže sa často používa v krémoch naopaľovanie.Olej sa veľmi podobá kožnému mazu, ktorý je prirodzene produkovaný kožou,aby sachránila.Náš obchodný makadámový základný olej pochádzaz Austrálie a vyrába sa metódou extrakcie za studena. 

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: